STEIGERHOUT TUINMEUBELEN
 
- Gratis bezorging
- Grote collectie
- Sterk in maatwerk
- Levertijd 5 tot 22 werkdagen
- Veilig betalen
- Showroom op afspraak
Webwinkel
Blog
Contact
Steigerhout tuinset Classic Outside.
AANBIEDING
Klik op de foto om  te bestellen.
CONTACT
KIJK SNEL BIJ ONZE AANBIEDINGEN
STEIGERHOUT TUINMEUBELEN
steigerhout tuinmeubels
steigerhout tuinmeubels
Klik op steigerhout tuinmeubelen om naar ons assortiment te gaan.
Steigerhout tuinmeubels zijn een plaatje in de tuin. Door hun natuurlijke uitstraling passen ze in elke tuin, of deze nu strak modern is of heel landelijk met veel kleuren.We kunnen ontzettend veel modellen en maten aanbieden omdat het hout heel bewerkelijk is, en alles word met de hand gemaakt.De steigerhout meubels worden gemaakt van goed gedroogd oud of nieuw steigerhout.Al onze steigerhout tuinmeubels worden netjes splintervrij geschuurd en afgewerkt met hoogwaardige schroeven.Omdat oud steigerhout geleefd hout is kan er wel eens een spleet of deuk in de planken zitten, dit hoort bij het hout, echter een grote scheur mag niet.Ook werkt het hout een klein beetje door warmte en vocht.Door onze constructie en goed drogen van het hout proberen we dit zoveel mogelijk te voorkomen.

We leveren de tuinmeubels van steigerhout onbehandeld af.Een behandeling is wel noodzakelijk om het hout te beschermen tegen vuil en weersomstandigheden.In de winter raden wij aan om de meubels op een latje te zetten zodat de wind er door kan waaien en het hout kan drogen.Of eventueel onder een overkapping zetten.Zolang het hout niet lang nat blijft gaat het niet rotten en gaan ze ontzettend lang mee.Ook kun je een meubel van steigerhout altijd opschuren en deze is weer als nieuw.Behandeling van een meubel is wel mogelijk met alle kleuren verf. Of een blanke beits, whitewash,greywash,blackwash.
Vooral de wash behandelingen geven een mooi effect met de houtnerven.

We bieden u heel veel modellen en maten aan. We hebben complete steigerhouten tuinsets gecombineerd met stoelen,bank en tafel, deze zijn voordeliger dan alles los bestellen.Er zijn tuinsets met steigerhout banken met leuning, zonder leuning, of banken met opbergruimte. En te combineren met bijna elk model tafel.We hebben steigerhouten loungemeubels met een brede leuning en een diepere zit.De normale zitdiepte is ongeveer 38 cm diep, 50 cm breed en 43 cm hoog.De lounge meubels zijn 58 cm diep.De steigerhout tafels zijn 78 cm hoog.Voor alle meubels bieden wij ook tuinkussens op maat aan, deze zijn weersbestendig en in alle kleuren te verkrijgen.


Home

Webwinkel

AANBIEDINGEN

Tuinmeubel Sets

Tuintafels

Tuinbanken

Tuinstoelen


Tuin salontafels

Loungemeubels

Plantbakken

Afvalbak ombouw


Schutting

Tuinkeukens

Tuinkussens

# Aanbiedingen
# Nieuwe producten
# 5 x per jaar een    nieuwsbrief

SCHRIJF U NU IN
OP ONZE ANDERE WEBSITE KLIK HIER
WYSIWYG Web Builder
 
 
 
Informatie
Videopagina