STEIGERHOUT TUINMEUBELEN
 
- Gratis bezorging
- Grote collectie
- Sterk in maatwerk
- Levertijd 5 tot 22 werkdagen
- Veilig betalen
- Showroom op afspraak
Webwinkel
Videopagina
Blog
Contact
Steigerhout tuinset Classic Outside.
AANBIEDING
Klik op de foto om  te bestellen.
CONTACT
U wilt een mooie steigerhouten tuinset in uw tuin.Dan bent u bij ons op het juiste adres.Wij bieden een groot assortiment aan in vele maten. Of u nu een tuinset wilt met 1 bank en 2 stoelen, of met 2 banken, alles is mogelijk. U vind in de webwinkel steigerhout tuintafels, steigerhouten tuinbanken, schuttingen van steigerhout, een ligbed en complete loungemeubels. Ook kunt u voor elk meubel een tuinkussen bij bestellen. Diverse meubels zijn te bekijken via een video, of op afspraak in een showroom.
We proberen de foto's zo duidelijk mogelijk te maken zodat u een goed beeld heeft van de meubels.

Bij ons kunt u veilig bestellen en betalen met Ideal, Paypal, betalen bij aflevering per pin, of met vooruitbetaling. Alles dus veilig via uw eigen telebankieren. Ook krijgt u na uw bestelling een bevestiging. Wij maken met u een afspraak wanneer wij het meubel bij u kunnen afleveren.Dit lukt meestal binnen 5-22 werkdagen, afhankelijk van de routeplanning en seizoensdrukte.

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen en info over huis en tuin inrichting? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Via onze webwinkel kunt u ook informatie vinden over onze meubels op ons blog www.ikwilsteigerhoutenmeubels.nl. Verder vind u ook nog wat huis en tuin producten op onze site zoals een barbeque in de tuin, vuurkorven of tuinplanten.
KIJK SNEL BIJ ONZE AANBIEDINGEN
WEBWINKEL
Klik op webwinkel om naar onze webshop te gaan.


Home

Webwinkel

AANBIEDINGEN

Tuinmeubel Sets

Tuintafels

Tuinbanken

Tuinstoelen


Tuin salontafels

Loungemeubels

Plantbakken

Afvalbak ombouw


Schutting

Tuinkeukens

Tuinkussens
 
# Aanbiedingen
# Nieuwe producten
# 5 x per jaar een    nieuwsbrief

SCHRIJF U NU IN
OP ONZE ANDERE WEBSITE KLIK HIER
WYSIWYG Web Builder
 
Informatie